Про хід реалізації проекту «Регіональні студії педагогічної майстерності» у І півріччі 2016 року

Регіональний навчальний проект «Регіональні студії педагогічної майстерності» продовжив свою роботу в 2016 році. За перше півріччя 2016 року в проекті взяло участь 162 працівників різних категорій: вчителі, завідуючі ДНЗ, практичні психологи, соціальні педагоги ЗНЗ, вихователі ДНЗ з 6 районів (Глобинського, Лубенського, Пирятинського, Великобагачанського, Гадяцького, Карлівського) і 2 міст (Лубни, Комсомольськ) Полтавської області.
Відповідно до одержаних замовлень, Надією Токаренко, методистом кафедри педагогічної майстерності, було проведено 9 тренінгів з 5 тем: «Розвиток дослідницьких умінь у дітей дошкільного віку», «Розвиток креативності у дітей молодшого шкільного віку», «Використання загадок для розвитку різних типів мислення у дітей дошкільного віку», «Проектна діяльність із дітьми старшого дошкільного віку», «Розвиток креативності у дітей дошкільного віку».
Аналіз відгуків учасників проекту свідчить про те, що тренінги допомагають їм узагальнити власний педагогічний досвід, переосмислити його та інтегрувати отримані знання у професійну діяльність. Педагоги позитивно оцінили створення комфортних умов під час тренінгів для розвитку комунікативної компетентності, неформальне, невимушене, конструктивне спілкування, що дає можливість зрозумітиінших людей, навчатися через взаємодію з ними.
Свої пропозиції та оцінку заходів проекту просимо надсилати на адресу:  kpm.poippo@gmail.com або залишати у блозі: http://stud-maister.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар